Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız sixteen dns yoğunluğunda 8.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı hem de çift katlı modellerin tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artworkırmaktadır.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Bu malzemenin yerine kullanılacak farklı yalıtım malzemesi prefabrik ev fiyatı kapsamında etki prefabrik ev yaratır. Opsiyonlar anahtar teslim prefabrik ev fiyatları etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil olan fayansların dışında farklı bir marka fayans talebiniz üzerine yapılır.

Müstakil konutta en çOkay tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Size uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir gardenım almak isterseniz veya dimensions uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara prefabrik ev fiyatları göre prefabrik ev fiyatları uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

‘Ne içerisindeyim şehrin ne de prefabrik ev modelleri dışında’ diyebileceğiniz şehrin kargaşasından uzak ama asla terketmeyi göze alamadığınız yakın bir yerinde veya tamamen doğayla iç içe bir ortamda en sevdiğiniz mekanda prefabrik ev dilediğiniz her yerde. Sizin için sizinle. Bazen İstanbul’un yakınında Şile’de veya oksijen deposu Kaz Dağı yakınında prefabrik villa veya Erciyes’in, Toroslar’ın, Süphan Dağı’nın, Ilgaz’ın eteklerinde sırtını o yüce dağlara dayamış muhteşem manzaralı tabi güzelliklerle iç içi coğrafyanın heybetine yakışır muhteşem güzellikte bir köy evi.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Villanız üretici firma profesyonel kurulum ekibimizce montajlanır. Elektrik ve su tesisatından boyaya kadar bu ekip evinizi kısa sürede prefabrik ev modelleri projeye tam uygunlukta kurar. Sizi farklı ustaları organize etmekten kurtaran yenilikçi sistemiyle prefabrik villa fiyatları tasarrufla kazandırır.

Report this wiki page